LOGO

preuzmi-apk2.jpg

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

Digitalna radiografija

dijagnostika

Naša poliklinika opremljena je suvremenim dijagnostičkim uređajima koji omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku kao i adekvatan terapijski pristup.

Sve naše ordinacije opremljene su RVG (radioviziograf) uređajima (više informacija na www.kodakdental.com).

RVG osigurava dvodimenzionalni (2D) prikaz ciljanog područja uz 90% manje zračenja od konvencionalnih RTG uređaja. Digitalnom obradom intraoralne dentalne snimke dobijamo detaljne informacije o stanju zuba, dužini korjenskih kanala i procesima u okolnom koštanom tkivu.

U slijedu uređaja je i ortopantomogram Kodak 8000 (www.kodakdental.com) koji omogućava dvodimenzionalni - 2D prikaz cjelokupne gornje i donje čeljusti, uz mogućnost analize temporomandibularnih zglobova i maksilarnih sinusa.

STOMATOLOSKI CT

Naša sofisticirana digitalna radiografija upotpunjena je i uređajem koji je predstavnik Cone beam kompjuterizirane tomografije - CBCT: CS 9000 3D System (www.kodakdental.com). On koristi rotirajuću rendgensku opremu koja u kombinaciji s digitalnom računalnom daje jasnu, trodimenzionalnu sliku - 3 D prikaz tkiva. CBCT uz minimalne doze zračenja omogućava precizno planiranje ugradnje implantata. Za naglasiti je da se suvremeni implantološki pristup bazira na analizi 3D snimke za svakoga potencijalno implantološkog pacijenta, što je dio i naše doktrine. CBCT ima i veliki dijagnostički značaj u oralnoj kirurgiji. Pomoću 3D snimka otkrivamo točno poziciju impaktiranih zuba i patoloških promjena, analizom 3D snimke oralni kirurg planira precizan smjer operativnog zahvata uz minimalni atak na koštano tkivo uz očuvanje inegriteta živčanih struktura. CBCT je značajan i u dijagnostici temporomandibularnih poremećaja, a koristi i u endodonciji, ortodonciji, kao i u ostalim granama stomatologije.

sikfooter1 25png

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17