LOGO

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

O nama

onama819

Već 21 godina stručnim timom predvođenim doktorima i specijalistima, zatim ljubaznim osobljem te brzom i efikasnom uslugom uz maksimalnu posvećenost svakom našem pacijentu, očekujemo Vas u ugodnom interijeru Stomatološke poliklinike Jurišić.

Sam posjet našoj zgradi u ulici Kneza Branimira 11. doživljaj je za sebe. Jedna od rijetkih austrougarskih vila u potpunosti obnovljena, mjesto je gdje se spaja estetsko iskustvo, povijest i vizija budućnosti. Zgrada datira iz 1900. godine i pruža idealne uvjete za poslovno i medicinsko uslužno okruženje.

Stomatološka poliklinika Jurišić osnovana je 1997. godine kao stomatološka ordinacija sa dva tima, na lokaciji Smrčenjaci bb, Mostar. Budući da je naš moto permanentna edukacija i profesionalno usavršavanje, pacijenti su brzo prepoznali pružanje visokog nivoa stomatoloških usluga. Novi stomatološki timovi se priključuju zbog povećanog broja pacijenata.

Danas u poliklinici radi sedam specijalističkih i sedam općih stomatoloških timova. Stomatološka poliklinika Jurišić posjeduje i vlastiti zubotehnički laboratorij i odjel dijagnostike.

Nalazimo se na četiri lokacije u Mostaru: U prekrasnom zdanju austrougarske vile u ulici Kneza Branimira 11, na Smrčenjacima, u Rodoču te u ulici Ante Starčevića 32e.

Stomatološka poliklinika Jurišić je postala glavni partner agencije za zdravstveni turizam Medicaltours. Na ovaj način se nude stomatološke usluge turistima iz Europe i cijelog svijeta koji dolaze u BiH i u regiju.

Sve već poznate usluge poliklinike Jurišić dostupne su u 4 stilski dizajnirane ordinacije opće stomatologije te dvije specijalističke ordinacije (ortodontska i parodontološka).

Tu su i usluge radiologije, zubotehničkog laboratorija i savjetovanja.

Ljubaznost i pristupačnost osoblja na koju ste navikli u našoj poliklinici, nastavlja se i putem novih informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Slobodno nas nazovite, informirajte se, pošaljite e-mail ili nam pišite na Facebook: Stomatološka poliklinika Jurišić.

Zadovoljstvo nam je odgovoriti na sve vaše upite!

smilepolikilika

Očekujemo Vas uz osmijeh i prijateljski poziv na informativni posjet. 

Dobro nam došli! 

sikfooter1-20174.png

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17