LOGO

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

PROZIRNE UDLAGE UMJESTO BRAVICA

ProzirneUdlageUmjestoBravicaNajnoviji trend u ortodonciji možete potražiti i u našoj Poliklinici. Više nije potrebno tako često koristiti konvencionalne ortodontske naprave, a ipak možete imati prekrasan osmijeh i atraktivne zube.

Sama ideja nošenja aparatića razvija uznemirujući osjećaj kod mnogih ljudi. Predviđaju bolan tretman, iritacije u ustima, neugodnosti i poteškoće pri održavanju oralne higijene. Naravno, svaki čovjek želi imati prekrasan osmijeh bez borbe sa gore navedenim poteškoćama. MyClearBrace omogućuje vam da izbjegnete sve neugodnosti. Saznajte više o ovom novom revolucionarnom rješenju.

Karakteristike MyClearBrace aparatića:

potpuno nevidljivi aparatić
izrađen je od posebno izdržljive i prozirne plastike
za razliku od konvencionalnih naprava, ne sadrži metal
koristi 3D tehnologiju i računalno modeliranje kako biste dobili uvid u budući rezultat

03Prednosti MyClearBrace aparatića:

prilikom nošenja vizualno su nevidljivi
ugodan je i praktičan
izrađen je od mekane, izdržljive plastike, tako da se pomicanje zubi događa uporabom mnogo lakših sila, za razliku od uobičajenih fiksnih aparatića
jednostavno se vadi prilikom jela ili pranja zubi
kad god ustreba, jednostavno ga je skinuti i spremiti u njegovu kutijicu

poliklinikamyclear

Kako funkcionira?

MyClearBrace aparatić izrađen je pomoću računalnog modeliranja, koristeći posebnu tehnologiju 3D ispisa kako bi se precizno izradila serija prozirnih plastičnih udlaga koje prijanjaju uz vaše zube i u potpunosti zamjenjuju konvencionalne metalne bravice. Svaka slijedeća udlaga napravljena je postupnim prilagođavanjem u odnosu na prethodnu. Ove promjene pomiču zube u pravom smjeru i na pravo mjesto.

Potrebno je da pacijent nosi aparatić 20 – 22 sata dnevno, i uklanja ga samo prilikom jela i pranja zubi. Budući da su prilagodbe vrlo male, tretmani su obično bezbolni. MyClearBrace aparatić u potpunosti prijanja uz zubni luk. Također je vrlo važno napomenuti i njegovu estetsku prednost, jer ga plastika od koje je izrađen čini potpuno nevidljivim.

Prednosti nošenja MyClearBrace aparatića:

estetski prihvatljiv
ugodan
liječenje dovodi do izvrsnog rezultata

Liječenje obično traje 3-9 mjeseci (može se jako razlikovati od pacijenta do pacijenta), ovisno o početnom stanju zubi i željenim rezultatima. Vrlo je važno da pacijenti nose aparatić 20 – 22 sata dnevno.

clear aligner

Proces liječenja

Prvi je korak zakazati pregled kod specijalista ortodoncije, koji će vam reći je li moguće primjeniti MyClearBrace aparatić u vašem slučaju.

Ukoliko je odgovor potvrdan, ortodont će vas upoznati sa detaljima procesa liječenja, načinom korištenja MyClearBrace aparatića, učestalosti kontrola, kao i drugim važnim informacijama.

Sljedeći je korak dijagnostika na temelju rendgenske snimke, fotografija i otisaka zubnog luka. Precizan otisak potreban je laboratoriju za izradu modela zubnih lukova. Izrađen model se prenosi u računalo pomoću 3D skeniranja. Vaš savršen osmijeh bit će dizajniran u laboratoriju pomoću posebnog softvera, a sve pod nadzorom specijalista ortodoncije.

Na temelju gore navedenih podataka, a u svrhu postupnog pomicanja zubi na željeno mjesto, u laboratoriju započinje izrada serije vašeg jedinstvenog i nevidljivog aparatića uz pomoć tehnologije 3D ispisa. Za vrijeme trajanja terapije, specijalist ortodoncije redovito će provjeravati kretanje zubi. Prateći propisani tijek liječenja, svaka udlaga mora biti zamijenjena novom nakon 1-2 tjedna nošenja, sve dok se ne ostvari željeno pomicanje zuba.

sikfooter1 20185

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17